Nalepnice

Nalepnica popust novi

Danas se nalepnice koriste u skoro svim industrijama počev od prehrambene i hemijske pa sve do tehničke robe koja ih zahteva i kućnog dekora na zidovima. Ne treba zaboraviti da su nalepnice pre svega deo reklamnog materijala određenog proizvoda i mogu se koristiti u svrhu promocije, što brendovi često i rade. Nalepnica ne mora biti samo promotivnog i informativnog karaktera vezanog za Vaš proizvod, već  može da ima i samo dekorativnu funkciju kao deo pakovanja.

Posebna vrsta su nalepnice za zid koje se koriste isključivo u opremanju i uređenju enterijera, pa tako možete dekorisati svoje životne prostore, kafiće ili restorane sa zanimljivim citatima ili određenim slikama. Nalepnice za zid odlično će stajati iznad uzglavlja bračnog kreveta u spavaćoj sobi ili iznad sofe u dnevnoj sobi. Ako ste poželeli da ukrasite svoju kuhinju postoje i nalepnice za pločice koje će uneti određenu dinamiku kao unikatan dekor u prostoriju gde spremate hranu. Nalepnice za pločice možete koristiti i u kupatilu, jer ćete na taj način oživeti staru keramiku. Stikeri za zid su odlično enterijersko rešenje kada želite da promenite nešto u svom životnom prostoru bez majstora, prljanja, gomile materijala i buke bušilica.

Ako želite da na određeni način u domu personalizujete sobu svojih mališana stikeri za dečiju sobu su idealno rešenje. Stikeri za dečiju sobu mogu da budu povezani na neki način sa Vašim detetom, odnosno stikeri mogu biti iz omiljenog crtaća ili rečenica iz omiljene knjige. Stikeri koji bi krasili dečiju sobu mogu da predstavljaju i ime Vašeg deteta ili početno slovo imena. Stikeri za zid su brzo i lako rešenje kada govorimo o uređenju prostora koje će od Vašeg prostora stvoriti unikatni ambijent.

Ako želite da personalizujete svoj računar nalepnice za laptop će Vam dobro poslužiti. Nalepnice za laptop Vašem računaru daće novi izgled i načiniti ga zanimljivim.

POPUST-za porudžbine nalepnica iz tabele preko 5000 din.-20%

Štampa PVC nalepnica mat/sjaj sa prosecanjem-ricovanjem (kvadrat-kocka-krug)
100 kom
300 kom
500 kom
1000 kom
3x3 cm
/
890 din.
1290 din.
2380 din.
4x4 cm
/
1290 din.
1990 din.
3850 din.
5x5 cm
/
1990 din.
2990 din.
5690 din.
6x6 cm
960 din
2630 din.
4290 din.
7260 din.
7x7 cm
1290 din.
3490 din.
5490 din.
9900 din.
4x6 cm
/
1930 din.
2890 din.
5490 din.
*obračun je za jedan fajl ( jedan vrsta-jedna priprema nalepnice) min.100 ili 300 kom.
Štampa PVC nalepnica mat/sjaj sa prosecanjem-ricovanjem (kvadrat-kocka-krug)
100 kom
300 kom
500 kom
1000 kom
5x8 cm
1060 din.
2850 din.
4760 din.
8090 din.
5x10 cm
1310 din.
3630 din.
5560 din.
10120 din.
4x14 cm
1480 din.
4080 din.
5990 din.
10600 din.
6x10 cm
1490 din
4330 din.
6260 din.
11170 din.
8x10 cm
2060 din.
5460 din.
8090 din.
14900 din.
10x10 cm
2920 din.
6440 din.
9900 din.
17900 din.
*obračun je za jedan fajl ( jedan vrsta-jedna priprema nalepnice) min.100 ili 300 kom.

NOVO! Štampa nalepnica na pvc zlatnoj i srebrnoj foliji

PVC nalepnice na zlatnoj i srebrnoj foliji - oblik nalepnice krug ili kvadrat za zaobljenim ivicama
100 kom
300 kom
500 kom
1000 kom
3x3 cm
990 din.
1400 din.
1950 din.
3300 din.
4x4 cm
1100 din.
2000 din.
2990 din.
5400 din.
5x5 cm
1550 din.
3100 din.
4480 din.
7790 din.
6x6 cm
1650 din
4200 din.
6400 din.
10200 din.
7x7 cm
2200 din.
5500 din.
8200 din.
13800 din.
*na zlatnim i srebrnim folijama štampaju se samo tekst i logo bez pozadine da bi efekat zlata-srebra došao do izražaja
*obračun je za jedan fajl ( jedan vrsta-jedna priprema nalepnice) min.100 ili 300 kom. **boja štampe jednobojna ili kolor ( cena je ista )***ostale dimenzije dostupne na upit

Štampa nalepnica

Kao što ste do sad zaključili nalepnica nosi određenu informaciju ili poruku i zato je bitno znati i primenjivati par pravila kod njihove izrade. Naš tim stručnih dizajnera koji imaju dugogodišnje iskustvo u kreiranju nalepnica mogu Vam pomoći prilikom izrade Vaših. Ovaj vid promotivnog materijala pre svega ima za cilj da privuče pažnju jer ako predstavljaju etiketu na hrani, one moraju da jasno daju sve informacije o tom proizvodu i da upozore na određeni sastav koji izaziva alergije. Nalepnica mora da pomogne korisniku da lakše razume proizvod i samu filozofiju brenda, jer ako je nešto nedorečeno često neće rezultirati akcijom kupovine.

Kod nas možete u najkraćem roku kreirati i odštampati Vaše nalepnice odgovarajućom tehnikom visokog kvaliteta. Ako želite stikere za promotivne svrhe koji nisu pravougaonog oblika morate znati da će ricovanje dovesti do željenog oblika. Ricovanje je tehnika koja se koristi za dobijanje kružnih i nalepnica nepravilnog oblika. Stikere za proizvode danas odlikuje odličan koloritni otisak koji ima višestruki tonski prelaz što ranije sa klasičnom štampom nije bio slučaj. Takođe savremena digitalna štampa danas Vam omogućava izradu male serije stikera što nije bio slučaj sa tradicionalnim štamparskim tehnikama.

PVC nalepnice

Jedna od osnovnih vrsta nalepnica su PVC nalepnice koje se mogu izrađivati solventnom i laserskom štampom.

PVC nalepnice su namenjene i za spoljnu i za unutrašnju upotrebu i imaju mnogo više prednosti od papirnih nalepnica jer se mogu izlagati različitim vremenskim prilikama kao što su sunčeva svetlost ili kiša. Ovaj tip nalepnica se može brisati jer su vodootporne i ne postoji mogućnost da se odlepe ili pohabaju od mehaničkog brisanja.

Ovaj tip nalepnica dolazi sa providnom ili belom pozadinom gde imate da birate da li želite mat ili sjajnu završnicu.Ako želite da na svoj izlog stavite reklamu u vidu promotivne nalepnice i potrebno je da logo, poruka ili obaveštenje bude vidljivo sa obe strane stakla tada ćete odabrati providne PVC stikere jer ćete ih postaviti na staklenu površinu.

Možete ih izraditi u svim željenim dimenzijama i lako će se uklopiti na različite materijale poput zida, metala, stakla ili drvene površine. One se veoma brzo i lako apliciraju na željena mesta samo Vam je potrebno malo strpljenja, jer kada dobro odredite mesto samo postepeno iz više koraka zalepite PVC stiker i poravnajte sa nečim da sprečite pojavu mehurića.

Papirne nalepnice

Papirne nalepnice su veoma ekonomične i izrađuju se digitalnom štampom veoma brzo.

 Za njihovu izradu uglavnom se koristi samolepljivi papir koji se naziva Muflon. Ako se prave nalepnice za flaše ili tegle za prehrambeni brend najčešće se koristi muflon sa laserskom štampom u koloru. Ova tehnika štampe i kvalitetan samolepljivi papir garantuju dug vek postojanja i jako vizuelno primamljiv izgled Vaše unikatne nalepnice.

Papirne nalepnice su pogodne za sve vrste sečenja u obliku koji vi želite, a posebno treba naglasiti da su dostupne za štampu u malim tiražima. Ne možete ih lepiti po izlozima niti koristiti napolju kao što je to slučaj sa PVC nalepnicama, jer su predvidjene za unutrašnju upotrebu, ali u praksi njihova dugotrajnost je premašila sva očekivanja datog upotrebnog roka.

Samolepljive nalepnice

Samolepljive nalepnice su većinom bele sa mat ili sjajnom teksturom i rade se na samolepljivom papiru. Ovaj tip nalepnica možete zalepiti na bilo koju površinu, drvo, staklo ili plastiku i većinom se proizvode na papiru manjih dimenzija. Ove nalepnice na jednom svom kraju, odnosno površini imaju jak lepak koji se veoma lako aplicira na površine samo jednim potezom.

Primena samolepljivih nalepnica je višestruka u raznim industrijama i deo su našeg svakodnevnog života jer su praktične i olakšavaju nam organizaciju namirnica u kuhinji, i u špajzu. Samolepljive nalepnice možete zalepiti na vinske i rakijske flaše, zatim na tegle za med ili na zimnicu.

Etikete za rakiju

Ako imate svoju proizvodnju rakije i od toga želite da napravite brend potrebno je da imate dobru etiketu na flaši koja će sadržati sve potrebne informacije o samom proizvodu. Nalepnice za rakiju mogu da se rade u različitim oblicima i dimenzijama i da na sebi nose sve informacije poput toga gde je proizvedena, koliko procenata alkohola sadrži i od kog voća je napravljena.

Konkurencija je ogromna i jaka na tržištu proizvodnje ovog pića, tako da su nalepnice za rakiju upravo te koje će pomoći kupcu da baš odabere Vašu rakiju. Nalepnice za staklo moraju biti lako uočljive, jasnog dizajna i sa svim informacijama koje će kupcu predstaviti proizvod.

Etikete za vino

 

Ako imate svoju proizvodnju vina i želite da se bolje pozicionirate na tržištu kvalitetna etiketa je ono što Vam je potrebno.

Preporuka je da štampu uradimo na najkvalitetnijoj pvc foliji ( mat ili sjajnoj), kao i da isečemo etiketu po obliku. Ovo garantuje da ćete imati reprezentativnu etiketu odličnog izgleda. Količina koju izradimo po povoljnoj ceni može biti i par desetina nalepnica za vino.

Kod nas takođe možete uraditi dizajn nalepnice  po vašoj želji.

Nalepnice za vino moraju imati originalan i zanimljiv dizajn koji će ih izdvojiti iz mora drugih proizvođača. Takođe, natpis naziva mora biti jasan, lako čitljiv, a nalepnice za vino moraju sadržati i sve potrebne informacije o vrsti grožđa koja je korišćena u procesu proizvodnje i o procentu alkohola koje vino sadrži.

Kada je kupac dobro informisan o proizvodu koji treba da kupi lakše se odlučuje na kupovinu. Etiketa za vino je odličan promotivni materijal koji pored toga što Vam jača brend ima i informativnu svrhu. 

Nalepnica za vino

Nalepnice za tegle

Nalepnice za tegle

Staklo je jedan od najboljih materijala koji se oduvek koristi za čuvanje namirnica. Iako živimo u vremenu ekspanzije plastike, sve više je proizvođača, pogotovo malih, organskih brendova koji svoje proizvode pakuju u staklenu ambalažu. Nije tajna da namirnice koje se čuvaju u staklu imaju duži vek trajanja i ostaju u prirodnom balansu. Takođe namirnice kada spakujemo u staklene tegle, bilo da je to med, ajvar ili pekmez mnogo lepše izgledaju nego namirnice pakovane u određenu plastiku.

Nalepnice za tegle su neizostavan deo koji služi u promociji i brendiranju datog proizvoda i pružaju više informacija o samom proizvodu. Nalepnice za tegle javile su se kao prirodna potreba za sortiranjem i obeležavanjem različitih namirnica čak i u domaćinstvima. Staklene tegle nas sve vraćaju u detinjstvo i bude nostalgiju kada smo kod mama i baka tražili određene poslastice na visokim policama u špajzu.

Ako imate svoje košnice i razvijen medarski biznis nalepnice za tegle za med su neizostavni deo promocije. Nalepnice za tegle za med sadrže sve one informacije koje kupcu približavaju Vaš proizvod i govore od čega je med i sa kog teritorijalnog područja.

Nalepnice za vrata- radno vreme

Radno vreme frizerski salon

 

Ako imate svoju firmu i potrebno Vam je da istaknete radno vreme na svoj izlog nalepnice za vrata su ono što Vam je potrebno.

Nalepnice za vrata se izrađuju od PVC folije koja se kasnije seče na kater mašini. Ono što je potrebno da znate da su ove nalepnice otporne na sve vremenske prilike, na kišu i vlagu jer se lepe sa spoljašnje strane izloga. Takođe je bitno napomenuti da ne blede od sunčeve svetlosti, a možete ih izraditi u željenom formatu i dizajnu koji oslikava Vaše poslovanje.

Ovo su nalepnice koje su transparentne, odnosno lepe se samo slova, da bi na izlogu izgledale lepše i uočljivije jer je informacija o radnom vremenu bitna Vašim kupcima.

Pored radnog vremena, možete na izlog zalepiti naziv firme ili nešto što je važno za Vaše poslovanje, poput prepoznatljivog slogana, ili logotipa. Možete izabrati da li ćete nalepiti stiker sa spoljne ili unutrašnje strane i da li će nalepnica radno vreme imati ram ili ne.

 Naziv firme ili generalije za firmu su obavezne da se istaknu na ulazu i treba da sadrže naziv firme, pib i matični broj.

Stikeri za auto

Ako želite da personalizujete svoj auto i da ga izdvojite od ostalih nalepnice za auto su ono što Vam je potrebno. Stikeri za auto se izrađuju od najkvalitetnije PVC folije novom tehnologijom koja garantuje da se nalepnica za auto neće odlepiti posle kratkog vremena.

Stikeri za auto su vrhunsko reklamno i promotivno sredstvo ako želite da budete primećeni u svom poslu, ili ako želite da izbrendirate automobile svoje firme. Ako Vam je potrebna etiketa za auto u privatne svrhe jedna od najpoznatijih je sigurno beba u autu nalepnica kojom vozači pružaju informaciju u saobraćaju. Beba u autu nalepnica govori drugim vozačima da imaju strpljenja i razumevanja ako se vozilo ispred njih sporije kreće.

Stikeri za automobile se prave od PVC folija koje se seku ili u ravnom ili u konturnom obliku, dok je podloga u ovom slučaju bela mat ili bela sjajna PVC folija.

Stikere za automobile je moguće izraditi i na providnim mat ili sjajnim folijama, ako Vam se to više sviđa. Brz i efikasan način prenošenja reklamne poruke je upravo brendiranje automobila ili kombija Vaše firme.

Nalepnica za kola
Shopping Cart