Foto Puzzle

Foto puzzle

Da li vam je potreban savršen poklon, a istovremeno drugačiji od uobičajenih koje stalno razmenjujete sa svojim prijateljima i porodicom? Nema problema! Rešenje su foto puzzle. Sada na veoma jednostavan i originalan način možete sačuvati svoje uspomene, fotografije sa nezaboravnih događaja, letovanja, rođendana, proslava, zaista svaku fotografiju koja vam je draga i za koju smatrate da je prava.

Za razliku od klasičnih fotografija koje možete uraditi u foto radnji, foto slagalice su idealan način da sačuvate nezaboravne trenutke i uspomene. Osim toga, one su odličan poklon, bilo kao poklon za rođendan, poklon za vašeg dečka, poklon za vašu devojku, prijatelja, možda vašeg partnera za godišnjicu ili neki vama značajan datum… U suštini, foto slagalice su prava stvar za drage osobe i odlično se “slažu” u svim situacijama.

Bilo da ste iz prestonice ili iz drugih krajeva Srbije, u našoj radnji u Beogradu, uvek možete naručiti uslugu štampe foto puzzle i dobiti savršen poklon. Sve što je potrebno je da pošaljete sliku koju ste odabrali, odlučite koji format i tip foto slagalice želite, i to je to.

Foto slagalice dolazi na vašu adresu u najkraćem mogućem roku. Ukoliko ste u okolini, moguće je i lično preuzimanje u našoj radnji.

Ali, zašto baš odabrati izradu, odnosno štampu foto puzzle kod nas? Jednostavno, kvalitet usluga i zadovoljstvo korisnika je uvek na prvom mestu! Naša  radnja upravo to nudi svima koji odluče da svoje slike pretvore u originalne poklone.

Stoga, naredni put kada kucate „Foto puzzle Beograd“ u svoj pretraživač, setite se da smo mi u blizini, spremni da vaše slike i ideje pretvorimo u najlepši poklon.

Štampa na foto puzzlamacena/kom.
Foto puzzla A5
690 din.
Foto puzzla u obliku srca
890 din.
Foto puzzla A4
890 din.
Foto puzzla sa ramom 19 x 24 cm - samostojeća
960 din.
NOVO -Foto puzzla srce (sa porukom) u foto ramu
nema na stanju

Foto puzzle sa slikom

Foto puzzle sa slikom ili foto slagalica je odličan i pre svega originalni poklon koji će uvek izmamiti osmeh i radost kod onoga kome je poklanjate.

Stoga, ako još razmišljate šta pokloniti dragoj osobi, više nema razloga za to.

Rešenje se nalazi nedaleko od vas. Možda na vašem računaru, fotoaparatu, telefonu, foto albumu…

Samo je potrebno da prelistate i proverite koja slika je ona prava, pošaljete nam je i odaberete detalje poput formata, tipa puzzle-slagalice, a ostalo je na nama.

Osim zajedničkih slika sa drugim osobama, možete izraditi foto slagalicu od bilo koje druge fotografije koja se vama sviđa i koju smatrate pravom.

Zaista, to može biti neki pejzaž od koga zastaje dah, zalazak sunca, trenutak koji ste vi zabeležili, ili bilo šta. Sve to je moguće pretvoriti u foto puzzle.

Sve u svemu, naš cilj je da vi uvek budete zadovoljni uslugom i kvalitetom krajnjeg proizvoda. 

Foto puzla A5 mala maca stampa po zelji

Puzzle srce

 

Jedan od najčešćih tipova, ili bolje reći oblika foto slagalica jeste foto puzzle u obliku srca. 

Ovo je idealan poklon za dečka ili za devojku jer na taj način možete da iskažete šta zaista osećate i da pritom vaše zajedničke fotografije ostanu zauvek zabeležene i sačuvane na jedan originalan i nesvakidašnji način.

Naravno, uvek se možete igrati i rastaviti foto slagalicu i zajedno sa osobom kojoj ste je poklonili sastavljate sliku ponovo.

Nema sumnje da će se svako iznenaditi kada sklopi čitavu sliku i seti se trenutka kada je ista zabeležena.

Važno je reći da se svaka slika može obraditi i prepraviti tako da se uklapa u vašu ideju.

To pre svega podrazumeva dodavanje određenih detalja, teksta, itd. što često može biti odlična stvar na foto slagalicama ovog tipa.

Foto puzle srce zaljubljeni par

Puzzle sa ramom

Foto puzle u ramu uspomena sa vencanja

 

Kada je reč o foto puzzle sa ramom, one se mogu koristiti i kao dekoracija jer, kao što samo ime kaže, dolaze sa ramom.

Njihova izrada je prilično slična kao i kod onih foto slagalica formata A4 ili A5, samo što se u ovom slučaju dodaje i ram.

To znači da foto puzzle sa ramom možete okačiti na zid, postaviti na stočić ili bilo koje drugo mesto u vašoj kući tako da vas uvek podseća na onoga ko vam je poklonio ili na okolnosti u kojima je ta slika nastala.

Savršena uspomena i poklon za dragu osobu predstavlja i foto puzla srce u ramu. Izrađuje se tako sto se puzla srce ubaci u ram sa  staklom.

U pozadinu srca se dodaje ukrasni papir sa štampom po vašoj želji. Najčešće je to bitan datum i neka lična poruka, stih iz omiljene pesme, nešto što vas podseća na savršen trenutak kada je slika nastala.

Foto puzzle cena

Jedno od najčešćih pitanja ljudi koji odaberu foto puzzle i odluče da je to idealan poklon jeste koja je njihova cena. Pa, kada se radi o ceni foto puzzle, taj deo uvek zavisi od tipa slagalice, odnosno puzzle koje izaberete. Pre svega, tu je format (A4 (210x297mm), A5 (210x148mm), ili možda puzzle srce sa slikom koje je formata 200x250mm).

Osim toga, broj delova je takođe bitan faktor. Najčešće se izrađuju kao slagalice od 60 ili 120 delova. Uz dogovor, moguće je napraviti veću ili manju foto puzzle po vašoj želji.

Najbolji način da proverite sve detalje koji vas interesuju je da nas kontaktirate i mi ćemo vam odgovoriti za cenu foto puzzle i ostale detalje u što kraćem vremenskom roku.

Shopping Cart