Foto jastuci

Jastuk sa tekstom vas dizajn moze biti stampan na jastuku

Izbor pravog poklona za vama dragu osobu ponekad može biti zaista dugotrajan proces, a može se čak dogoditi da jednostavno nemate ideju šta pokloniti.

Iako postoji širok izbor, nisu svi pokloni savršeni i nisu dovoljno originalni. Prosto, ne ostavljaju pravi utisak da ste se dovoljno potrudili.

U takvim situacijama rešenje se javlja u kreiranju personalizovanih foto poklona, a tu svakako spadaju i veoma interesantni foto jastuci.

Oni su samo jedan segment široke ponude foto poklona koje možete kreirati i odštampati kod nas u studiju u Beogradu, a donose način da kreirate potpuno originalan i fantastičan poklon.

Baš kao što je to slučaj sa ostalim foto poklonima iz naše ponude, i na foto jastucima se mogu odštampati najrazličitije fotografije, motivi, natpisi i motivacione poruke.

Pitanje je samo koju ćete sliku odabrati, koji tekst želite da bude odštampan i naravno koji oblik želite. Možete se opredeliti između nekoliko različitih oblika a najčešće se naručuju i najpopularniji su kvadratni i okrugli jastuci, kao i oni u obliku srca. Tu su i veoma zanimljivi magični jastuci, ali o svemu tome nešto kasnije.

U nastavku ćemo nešto više govoriti o tehnici i načinu štampe jastuka, cenama kreiranja ovih odličnih poklona i tipovima jastuka sa slikom ili natpisom koje možete naručiti kod nas.

Foto jastuci sa štampom-punjeni finim češljanim stivomcena/kom.
Foto jastuk 28 x 28 cm ( beli-crni opciono)
1190 din.
Foto jastuk 38 x 32 cm ( beli-crni opciono)
1390 din.
Foto jastuk-flex folija zlatna/srebrna
na upit

Jastuci sa slikom

Foto jastuci, odnosno jastuci sa slikom, kako se još nazivaju, spadaju u grupu foto poklona koji se mogu štampati iz različitih povoda.

Na primer, to može biti rođendan, godišnjica veze ili braka, neki značajan datum ili praznik poput Nove godine, 8. marta ili Dana zaljubljenih.

Razlozi su zaista neograničeni, a takođe i mogućnosti tema koje se mogu štampati. Kod nas je dostupna izrada jastuka sa bilo kojom slikom koja je vama draga i predstavlja značajnu uspomenu sa letovanja, zimovanja, nekog događaja i slično. Takođe, moguće je kreiranje kolaža slika i zatim štampanje na jastucima.

Osim vaših slika, moguće je štampati i druge grafičke elemente. Tako na primer možete veoma lako izraditi kvalitetan jastuk sa natpisom, citatom iz omiljenog filma ili knjige, ili sa određenom motivacionom porukom.

Pored toga, moguće je i kombinovanje slike i teksta, i štampa svega zajedno na istom jastuku. Dakle, mogućnosti su neograničene, samo je pitanje vaše kreativnosti i ideja.

Što se tiče tehnike štampe na jastucima, koristi se pretežno sublimaciona štampa, mada je moguće koristiti i digitalni štampu.

Cilj je da se napravi visoko kvalitetan otisak, koji će biti postojan i sa jasno vidljivim grafičkim elementima i izraženim bojama. Upravo to se postiže korišćenjem obe tehnike i najsavremenijih mašina za štampanje.

Štampanje jastuka

Prilikom izrade jastuka sa štampom, bilo da je reč o jastucima sa tekstom ili sa slikom, koristi se pretežno sublimaciona tehnika. U određenim slučajevima je moguće i primeniti digitalnu štampu i fleks štampu.

Sublimaciona tehnika je zapravo široko rasprostranjena i cenovno dosta pristupačna metoda štampe koja se koristi već neko vreme. To je metoda koja podrazumeva upotrebu posebne opreme, sublimacijskog štampača i termo prese, a čitav proces se odvija pod dejstvom toplote (oko 200 °C) i pritiska.

Naravno, u čitavu priču se uključuju i specijalne sublimacijske boje, transfer papiri, ali najvažnije od svega materijali koji su prekriveni slojem sublimacijskog premaza ili su napravljeni od poliestera.

Samo takvi materijali se mogu koristiti i štampati sublimacijskom tehnikom, a rezultat će uvek biti visoko kvalitetan, sa postojanom štampom i fantastičnim i živim bojama sa izraženim kontrastom.

Upravo jastuci koje mi imamo u ponudi su izrađeni od poliestera, punjeni finim češljanim stivom. Uvek štampamo isključivo na našim jastucima koji su dostupni u dimenzijama 30×30 cm ili 35×40 cm. Samo na taj način možemo garantovati najbolji kvalitet izrade našim klijentima i biti sigurni da će boja biti postojana.

Jastuk sa stamom imena Sara fleks tehnika
Stampa na crnom jastuku

Takođe tehnika koja može služiti za štampu na jastuku i često se koristi  je fleks štampa. Ovom tehnikom se može dobiti zlatna ili srebrna boja i može se raditi štampa na pamučnim jastucima.

Ograničenje je što se mogu izraditi samo natpisi jer je u pitanju specijalna folija koja se isecan na kateru i prenosi na tkaninu.

Novo u ponudi su jastuci crne boje, na njima se štampa direktnom (DTF tehnikom ) i fleks folijama. Sa pravim izborom motiva,  ovakav jastuk ulepšaće vaš životni prostor. Uz malo mašte možete dati vaš lični pečat enterijeru u kome boravite. 

Jastuk srce

Jastuk srce je najpopularniji tip jastuka koje štampamo ovih dana, a pre svega ga naručuju parovi. Predstavlja odličan način da iskažete svoja osećanja prema dečku ili devojci, ili da iznenadite partnera za rođendan, godišnjicu ili neki drugi važan datum.

Kao i kod ostalih tipova jastuka, i jastuk srce se može štampati sa različitim motivima i natpisima, ali i sa zajedničkim slikama i bilo kojim fotografijama koje su vama bitne u pojedinačnoj ili kolaž varijanti. Takođe, moguče kombinovati ove grafičke elemente, pa tako kreirati jastuk sa slikom i tekstom zajedno.

Jastuk magični

Magični jastuk sa slikom je relativno nova stvar i trenutno je veoma popularan. Ovi jastuci su veoma interesantni pre svega zbog postojanja velikog broja šljokica koje se na njima nalaze, a koje mogu menjati izgled površine jastuka kada se pomeraju na gore ili na dole.

Tako možete kod nas odštampati dve različite slike, dva natpisa, teksta ili druga motiva na jednoj strani. Pomeranjem šljokica na gore ili dole birate jedan od dva otiska štampe što predstavlja veoma interesantan detalj u enterijeru.

Shopping Cart