ŠTAMPARIJA

Naša štamparija u Beogradu nudi vam sve potrebne usluge štampe na jednoj adresi . Upravo to je prednost saradnje sa nama jer potpuno možete kreirati sve proizvode na jednom mestu!

Kada je reč o štampi promotivnog i kancelarijskog papirnog materijala, svakako je činjenica da ova grupa spada među proizvode koje naši klijenti najviše i najčešće štampaju.

Jednostavno, ovi proizvodi su prilično cenovno pristupačni, efikasni u promotivnim kampanjama i mogu se izraditi u potpunosti prema vašim željama.

Tako na primer sada možete kreirati vizit kartice sa svojim logotipom i kontakt informacijama odštampanim na kvalitetnom papiru, ili napraviti odlične etikete i nalepnice za novi proizvod koji predstavljate na tržištu, a koje će sadržati sve neophodne podatke.

Poenta je u tome da sada možete kreirati sve što vam je potrebno za reklamiranje kompanije, a takođe i pojedine elemente programa za brendiranje proizvoda.

Nema više potrebe da u jednoj štampariji radite flajere, u drugoj kataloge i brošure, u trećoj na primer kancelarijski materijal poput memoranduma, vizit kartica, koverata, zahvalnica, ncr samokopirajućih blokova i slično. Sada je sve to dostupno u jednoj radnji, u našem print centru!

U nastavku ćemo pričati nešto više o tehnikama štampe, materijalima na kojima se štampa, i naravno o cenama svih usluga koje spadaju u kancelarijski i reklamni štampani materijal.

Štamparija-štampani materijal

Dakle, ranije smo napomenuli neke od proizvoda koji spadaju u kategoriju štampanog materijala, bilo kancelarijskog ili reklamnog, a pored etiketa i nalepnica, kataloga i brošura, tu spadaju i memorandumikoverte, vizit karte, flajeri, i diplome i zahvalnice. U suštini, sve što vam može ikada biti potrebno od štampe malih formata.

Kod nas u štampariji je dostupan široki spektar materijala na kojima se može štampati. Tako na primer možete birati između ofset hartije, takozvanog „kunstdruk“ papira, najkvalitetnijeg belog papira, PVC materijala, ali i od nekih od specijalnih i luksuznih papira, u mat ili sjajnoj varijanti.

U zavisnosti od tipa dokumentacije/promotivnog materijala koji se štampa, primenjuje se odgovarajući materijal, dimenzije papira, eventualno neka od grafičkih dorada, i jednostrano ili dvostrano štampanje u odgovarajućoj tehnici.

 

Ofset štampa i digitalna štampa

Karakteristično za obe tehnike je da daju visoko kvalitetan i dugotrajan otisak, sa izraženim kontrastom boja, detaljima, preciznim konturama i jasno uočljivim grafikama.

Tehnika ofset štampe ima svoju prednost kod štampe velikog broja primeraka a digitalna štampa je najpovoljnija sa cenom kod štampe manjeg broja primeraka.

Najlakše je navesti primer kako bi bilo jasnije. Ako bi želeli da štampate flajere A6. Ako bi vaš zahtev bio 500 flajera odlučili bi se za digitalnu štampu. Ukoliko bi zahtev za tiraž bio veći, npr. 5000 komada tehnika štampe bi tada bila ofset štampa.

Takođe, dostupno je štampanje svih pomenutih materijala u različitim dimenzijama, naravno u zavisnosti od tipa promotivnog ili kancelarijskog materijala i naravno od želja klijenta.

Pored toga, možete birati da li želite primenu nekih od završnih grafičkih dorada, poput katovanja, bigovanja, plastifikacije, zaobljavanja ivica, i slično.

Kod nas u štampariji u Beogradu je dostupno jednostrano ili dvostrano štampanje, u crno-beloj ili u kolor varijanti.

Tiraž takođe može biti manji, od svega par desetina komada, pa čak i do nekoliko stotina i hiljada primeraka štampanog materijala.

Ukoliko želite da saznate nešto više o samim promotivnim i kancelarijskim materijalima koje štampamo, možete sve proveriti detaljno po kategorijama.

Ako imate određenih pitanja ili želite da nam pošaljete upit, uvek to možete uraditi putem kontakt informacija na našem sajtu. Potrudićemo se da vam pomognemo i odgovorimo u najbržem mogućem roku!

Takođe, možete nas posetiti u našem print šopu, odnosno štampariji u Beogradu, gde vam možemo pokazati prethodne radove, materijale na kojima se štampa, i dati vam bilo koji potreban savet u vezi štampe pomenutih materijala.

Shopping Cart