Roll up baneri štampa

Nalepnica popust novi

Štampa roll up banera

Roll up prenosivi reklamni baner

Još jedna posebna vrsta reklamnog materijala koji spada u štampu velikih formata, a može se izvoditi i na ceradi, jesu i takozvani „roll up“-ovi.

„Roll up“, odnosno „roll up“ baner se izrađuje najčešće na poliropilenskom „roll up“ platnu. Ovo platno se namenski koristi kod izrade ovakvih vrsta prezentacijskih panoa i ima tamnu (sivu) pozadinu što omogućava bolju vidljivost štampanog teksta, slika ili drugih grafičkih elemenata na platnu.

Naravno, postoji i jeftinija varijanta štampe na regularnoj ceradi, tako da je izbor između namenskog platna i cerade isključivo na vama.

Primena roll up banera je široka, od upotrebe na sajmovima, poslovnim prezentacijama, predavanjima i kongresima, pa sve do brendiranja unutrašnjih prostora lokala.

Štampanje je moguće u nekoliko različitih dimenzija, od 85, 100, 120 x 200 cm. Naravno, uz odštampano platno, isporučuje se i celokupan automatski mehanizam koji uključuje kućište i postolje, a u kompletu dolazi i torbica za lagani prenos „roll up“ banera.

Cena izrade štampe na „roll up“ banerima u našoj radnji u Beogradu zavisi pre svega od dimenzija koje odaberete. Najčešće se koristi 85 x 200 cm, koji je ujedno i cenovno najpristupačniji, a sa većim dimenzijama, raste i cena.

Ukoliko želite da lično vidite „roll up“ platna ili cerade na kojima štampamo, dobijete prave savete i cenu štampe ovih promotivnih banera, najbolje je da nas posetite u našoj radnji u Beogradu.

Takođe, možete nas kontaktirati telefonski ili putem elektronske pošte, bilo za cene ili druge detalje koji vas interesuju. Potrudićemo se da uputimo povratnu informaciju u najkraćem mogućem roku.

AKCIJA ! KVALITETNA ŠTAMPA ROLL UP BANERA NA PP FILMU 100 x 200 cm - 8300 din.

Roll Up prenosivi baner(štampa+alu mehanizam+torbica)
85x200cm PP film kvalitetno platno 7800 din/kom
100x200cm PP film kvalitetno platno 8900din/kom
Shopping Cart