Snežna kugla sa slikom

Snezna kugla sa stampom

Do sada je izbor poklona možda za vas bio pravi izazov i prosto niste mogli da smislite pravu stvar koju biste mogli kupiti i pokloniti dragoj osobi.

Međutim, više nema razloga za višečasovnim pretraživanjem desetina radnji u potrazi za pravim poklonom. Rešenje se javlja u vidu veoma originalnog, potpuno personalizovanog poklona koji nema niko drugi i koji ne postoji u dva primerka (osim ukoliko vi tako želite), a koji se naziva snežna kugla.

Snežna kugla je jedan od proizvoda koji možete izraditi kod nas a koji spadaju u kategoriju foto poklona. Predstavljaju veoma interesantan predmet koje možete pokloniti vašem dečku ili devojci, dragoj osobi, članu porodice ili prijatelju, ali i vašim klijentima, zaposlenima i drugim poslovnim saradnicima.

Kugle sa srcima ili sa snežnim pahuljicama se mogu pokloniti u najraznovrsnijim prilikama i iz različitih povoda. Na primer, to može biti nečiji rođendan, novogodišnji praznici, Dan zaljubljenih, 8. mart, godišnjica braka ili veze, ili bilo koji drugi značajan datum.

Plus, sjajna stvar je što se snežne kugle sa slikom mogu izraditi u nekoliko varijanti i sa bukvalno bilo kojom slikom koja je vama draga ili će biti zanimljiva osobi kojoj poklanjate kuglu.

O tipovima, načinima štampe odnosno izrade ovih personalizovanih i originalnih poklona ali i o cenama snežnih kugli, pročitajte više u nastavku.

Snežne kugle i vodeni ramovicena/kom.
Snežna kugla klasična
990 din.
Foto srce-vodeni ram
1090 din.
Foto srce duplo - vodeni ram
1390 din.
Foto vodeni ram pravougaoni 10 x 15 cm
1190 din.

Snežna kugla

Kao što je to prethodno navedeno, snežne kugle spadaju u kategoriju foto poklona koje sada možete veoma lako i po veoma pristupačnoj ceni izraditi kod nas u studiju u Beogradu.

Interesantna stvar je da su se snežne kugle sa slikom izrađivale i ranije, međutim u manjem obimu pošto su ih štampale isključivo foto radnje.

Zahvaljujući ubrzanom razvoju i većoj pristupačnosti tehnologije, više nije neophodno da lutate po gradu tražeći foto radnju koja će napraviti jedan ovakav personalizovani poklon za vas.

Sada je moguće kreirati iste snežne kugle kod nas u poklon shop-u!

Zašto izabrati baš naš studio? Jednostavno, jer nudimo vrhunski kvalitet, veoma laku i veoma brzu izradu snežnih kugli za vas, po pristupačnim cenama, ali i zato što nam je vaše zadovoljstvo uvek na prvom mestu.

Sve što je potrebno je da nađete pravu fotografiju. Ona se može nalaziti na vašem računaru, tabletu, telefonu, možda u albumu sa slikama. U suštini, možete izabrati bilo koji fotografiju, pa čak i dve različite, a mi ćemo ih dalje obraditi i ubaciti u kuglu koju izaberete.

Proces kreiranja jedne kugle sa slikom započinje štampom, i to digitalnom štampom fotografije koju ste nam dostavili. Ona se izvodi na foto papiru, pa je rezultat slika u visokoj rezoluciji, sa jasnim detaljima i živim bojama.

Nakon štampe, vrši se isecanje fotografije na željeni oblik. Najčešće je to srce, ali je moguće izraditi i druge oblike u zavisnosti od toga kome je kugla namenjena. Na kraju procesa se radi ubacivanje slike u kuglu, i to je to. Vaša kugla je spremna za preuzimanje!

Važno je napomenuti da su sve vodene kugle ispunjene nekim materijalom koji će imitirati sneg. Tako u našoj ponudi trenutno možete birati između snežnih kugli sa srcima ili sa pahuljicama snega.

Što se tiče tipova kugli, možete birati između klasične kugle, „kugle“ u obliku srca ili one koja izgleda kao ram sa slikom. Više o tome pročitajte u nastavku.

Personalizovane snežne kugle

Iako se foto pokloni najčešće vezuju za neke praznike i značajne datume, ne treba zaboraviti da se isti mogu koristiti i kao promotivni materijal.

Na primer, kompanije ili pojedinci koji nude usluge ili proizvode svojim korisnicima mogu kreirati veoma interesantne snežne kugle sa odštampanim logotipom unutra ili na primer nekim reklamnim sloganom.

Ove kugle se kasnije mogu podeliti zaposlenima, poslovnim saradnicima ili klijentima uoči novogodišnjih praznika i poslužiti i kao reklamni materijal i kao odličan poklon i dekoracija za kancelarijski sto.

Snežne kugle sa slikom

Snežne kugle sa slikom su uvek odličan poklon jer nisu nešto što možete kupiti u najbližoj prodavnici. Jednostavno, oni nemaju vaše slike koje mogu ubaciti unutra, zar ne?

Osim toga, kada poklonite nekome jednu ovakvu kuglu sa slikom, ostavićete utisak da ste se zaista potrudili da vaš poklon bude interesantan i da se istakne od svih ostalih.

Kao što smo to ranije naglasili, dostupno je izraditi kuglu u nekoliko varijanti. Na primer, to može biti klasična kugla sa slikom u njoj. Takođe veoma popularno rešenje je i kugla-srce ali i vodena „kugla“ u obliku rama za slike. U zavisnosti od vaših ideja i želja, mogu se izraditi i snežne kugle sa srcima ili pahuljicama kao imitacija snega.

Što se tiče cene snežnih kugli, uvek se možete detaljnije informisati u našem cenovniku, ili slanjem upita putem kontakt podataka koje možete takođe pronaći na našem sajtu.

Naravno, uvek nas možete posetiti i uživo videti neke gotove personalizovane poklone, pa čak i dobiti neke ideje kako biste hteli da izgleda vaša kugla.

Shopping Cart