Foto šolje- Šolje sa slikom

Solja sa slikom

Šolje sa slikom predstavljaju unikatan poklon koji nosi specifičnu emotivnu poruku za onog kome se poklanjaju. Možete dizajnirati sami svoju šolju sa slikom i na taj način kreirati jedinstven poklon koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Foto šolje su savršen poklon za rođendane, proslave Nove godine, Dana zaljubljenih, rođenja deteta, krštenje i sve one važne datume u Vašem životu. Ako ne volite da poklanjate samo kada su važni događaji u životu, foto šolje su odličan poklon da nekoga obradujete bez povoda. Obradujte bake i deke sa šoljama na kojima će biti slike njihovih unučića; zamislite samo tu sreću na njihovim licima kada budu gledali svoje mališane dok ispijaju jutarnju kafu ili čaj.

Ove šolje imaju kvalitetan i postojan otisak štampe tako da ih bez bojazni slobodno možete prati u mašini za pranje sudova. U svrhu pravljenja ovih personalizovanih poklona koristi se najsavremenija oprema koja daje mogućnost visoke rezolucije, što znači da je štampa kvalitetna, a motivi na šolji precizni i jasni bez zamućenja. Potrebno je samo da dostavite fotografiju dobre rezolucije i štampa će biti oštra, jasnih ivica i neće biti zamagljena.

Šolje sa štampomcena/kom.
Foto šolja bela 330ml A+ klasa
690 din.
Foto šolja bela 10 + kom.
na upit
Magična šolja
990 din.

Štampa na šoljama predstavlja lep poklon ne samo dragim osobama već i poslovnim partnerima sa kojima radite.

Ako imate razvijenu svoju firmu ili svoj brend štampa na šoljama ne predstavlja samo originalan poklon već i popularan zastupljen vid reklamiranja koji će vam pomoći u promociji. Ako ste smišljali originalan marketinški potez ovo je pravo rešenje za vas jer donosi suptilnu promociju i nosi poruku sa sobom na praktičnom predmetu koji će svako koristiti.

Mi pružamo uslugu štampe na različitim šoljama, a sve u skladu sa Vašim poslovnim potrebama ili personalnim željama.

Štampa foto šolje radi se najboljom opremom u ovoj industriji, a vi birate da li će to biti šolja sa slikom ili logotipom Vašeg brenda.

Personalizovane šolje sa unikatnom štampom mogu da budu savršen poklon za sve Vaše drage osobe.

Tipovi šolja na kojima se vrši štampa su raznovrsni, i to su: magična foto šolja koja sa sobom nosi faktor iznanađenja; klasična bela šolja sa štampom po želji, foto šolja sa ručkom i  unutrašnjošću u boji koja vam pruža mnogo različith kombinacija i šolja sa slikom. 

Ako vam je potrebna kvalitetna foto šolja obratite nam se za pomoć, a mi Vam garantujemo sa svojim dugogodišnjim iskustvom da ćete dobiti vrhunski kvalitet za svoj novac.

Ako se odlučite za štampu na šoljama malih natpisa, detalja, motiva ili samo želite da šolju ukrasite svojim logom kontaktirajte nas i predstavite nam svoju ideju.

Traženi motiv na šolji možete pozicionirati tamo gde se Vama najviše sviđa, a mi ćemo se potruditi da u najkraćem roku realizujemo Vaše želje i dizajn.

Devojka sa soljom u ruci 30 e gazim dobro mi je sasvim

Magična foto šolja

Na tržištu postaju sve popularnije magične šolje jer se sve više ljudi odlučuje upravo za njih kad je po sredi originalni poklon.

Magična foto šolja je zapravo crne boje i nosi sa sobom zanimljiv faktor iznenađenja jer se ovaj tip šolja razlikuje od klasičnih i standardnih.

Naime, štampa foto šolje dolazi do izražaja tek kada se u nju sipa topla tečnost. Odštampana slika se ne vidi dok u nju ne sipate svoju kafu ili omiljeni čaj, i taj faktor iznenađenja i čekanja da šolja pobeli i prikaže personalizovanu štampu je ono što ove šolje izdvaja od drugih.

Magične šolje predstavljaju originalan poklon koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Zamislite samo kako će reagovati Vama draga osoba kada shvati da je dobila magičnu šolju i njeno iščekivanje u sreću kada vidi koja se slika krije nakon što šolja pobeli.

Tehnika štampanja na magičnim šoljama se radi isto kao i na primer kod obične bele šolje, sa tom razlikom što ćete sliku videti kad se u šolju sipa vruća tečnost; jer usled promene temperature dolazi do magije. Pojavljivanje specifične štampe na šolji ili drage slike uvek je lepo iznenađenje kada dan započinjete svojim omiljenim napitkom.

Sve što treba da uradite je da odaberete svoju omiljenu sliku ili poruku koju želite da vama draga osoba vidi kad sipa jutarnju kafu, i budite sigurni da ste odabrali originalan poklon koji će sigurno probuditi emocije onog kome se poklanja. Ovaj tip šolje sa porukom ili slikom spada u najbolje i najinteresantnije poklone kada je u pitanju rođendan ili neko drugo specifično slavlje.

Bela šolja sa štampom po želji

U ponudi kod nas je najzastupljenija i najbolja za Vašu personalizovanu poruku klasična bela šolja na koju možete aplicirati sliku, poruku i štampu po Vašoj želji.

Ako ste se pitali zašto se štampa radi na beloj šolji, a ne šolji u boji odgovor je jednostavan, štampa se najbolje vidi na najvećem kontrastu, odnosno na beloj boji i tada Vaše personalizovane šolje prenose najbolju poruku.

Vaše je samo da priložite određeni dizajn, vašu fotografiju ili specifičnu poruku koju želite da odštampate na šolji, a ostalo je naša briga.

Tehnika koja se primenjuje prilikom štampanja je sublimaciona što znači da ćete dobiti kvalitetan otisak u ful koloru na izuzeznim preslikačima čija je namena upravo to.

Klasične bele šolje sa slikom nastaju tako što se vaša fotografija prenosi uz pomoć specijalno dizajniranih termo presa. Pre nego što oživi vaš dizajn na klasičnoj beloj šolji mora se uraditi priprema za štampu koju će naši zaposleni uraditi za vas, vaše je samo da dostavljeni dizajn ne prelazi maksimalni format veličine 8.5 cm X 20 cm. 

Ovo su dimenzije dizajna koji će prekriti celu površinu šolje i iskoristivost bele površine biće u potpunosti. Ako dostavite format koji prelazi ovu veličinu morate znati da cela slika neće stati na površinu šolje.

Bela foto solja sa odstampanom omiljenom slikom

Foto šolja sa ručkom i unutrašnjošću u boji

Ako vam je klasična bela šolja sa određenim štampanim dizajnom dosadna ili vam fali malo boje, uvek je odličan izbor da se opredelite za šolju sa ručkom i unutrašnjošću u boji. Paleta boja je velika i sigurni smo da ćete pronaći svoju omiljenu koja će krasiti unutrašnjost šolje.

Ako su vam potrebni pokloni za bliske osobe ili poslovne saradnike možete odabrati šolje koje imaju različitu unutrašnjost, a spolja odštampati svoj dizajn ili brend. Na šoljama možete odštampati svoj brend, odnosno logo svoje firme, a različite boje koje odaberete za unutrašnjost doneće potrebnu dinamiku izdvojiće Vaše šolje kao prigodan korporativan poklon. Ako naručite šolje za Vaše zaposlene koje imaju različitu unutrašnjost svaki zaposleni može da izabere svoju boju i i uvek će se znati čija je koja šolja.

U isto vreme ovo vam je trenutno jedan od najpopularnijih vidova reklamiranja, tako da pored praktične šolje dobijate i reklamu. Ovakva štampanja mogu se raditi na pojedinačnim šoljama ili na celim serijama, odnosno postoji mogućnost izrade u malom tiražu, ako su vam potrebne šolje za ceo kolektiv, ili ako želite da obradujete svakog člana porodice. U zavisnosti od Vaših potreba naš tim stručnjaka Vam izlazi u susret i prateći Vaše želje kreira originala poklon za Vašu porodicu ili poslovne saradnike. Ako vam je potreban veliki tiraž šolja sa određenom štampom imamo i rešenje za to u vidu tampon štampe koja se razlikuje u tehnici ali ne zaostaje za kvalitetom.

Ovakav vid poklona nudi vam kreativna rešenja i niz mogućnosti za reklamiranje Vaše firme, slogana, kampanje ili određene poruke koju želite da prenesete svojim zaposlenima ili poslovnim saradnicima. Kada definišete svoje želje i potrebe rado ćemo odgovoriti na sve vaše zahteve

Šolja sa slikom cena

Od samog početka izlazimo Vam u susret i pomažemo prilikom osmišljavanja dizajna zajedno sa vama ako niste sigurni šta želite. Budite slobodni da nas kontaktirate ako vam je potrebna konsultacija pre osmišljavanja unikatne šolje.

Cena štampe na šolji koje na sebi imaju print unikatnog dizajna zavisi od količine koju želite da kreirate. Cena po komadu može biti manja ako naručite velik tiraž. Da biste saznali više informacija o cenama kliknite na cenovnik; ili nas kontaktirajte putem mail-a ili telefona. Naš tim vam stoji na raspolaganju za kvalitetno, brzo i pristupačno štampanje na šoljama, a sve vaše zamisli možemo sprovesti u delo. Budite slobodni i kontaktirajte nas jer ćemo najlakše zajedno precizirati šta su Vaši zahtevi i u najkraćemo roku ćemo odgovoriti na njih.

Shopping Cart