Foto pokloni

Budi kreativan personalizovani foto pokloni

Koliko puta ste do sada imali dilemu šta da poklonite dragoj osobi, članu porodice, prijatelju ili partneru?

Sasvim sigurno da je svaki rođendan ili neki značajan datum (recimo godišnjica) pravi izazov po pitanju izbora poklona i jednostavno nemate ideju šta sada kupiti. Svi pokloni koji vam izgledaju interesantno su već viđeni, već ste ih poklanjali.

Idealno rešenje u ovakvim situacijama je kreiranje potpuno personalizovanih foto poklona koji obično sadrže fotografije ili neke druge detalje i motive koji su vama bitni i koji vas možda podsećaju na neke lepe trenutke.

Fotopokloni obuhvataju veliku grupu različitih predmeta koji se mogu štampati i što je još važnije, koji se mogu personalizovati i prilagoditi vašim potrebama u potpunosti.

Osim što vam fotopokloni nude način kreiranja potpuno jedinstvenog i originalnog poklona, dostupna je štampa na širokoj lepezi predmeta poput majica, dukseva, šolja ili jastuka.

Naravno, fotopokloni obuhvataju još puno predmeta koji se mogu personalizovati i pokloniti dragim ljudima. Kako biste proverili sve uživo i stekli utisak o kakvim se poklonima radi, najbolje rešenje je da posetite naš poklon shop u Beogradu i lično se uverite u kvalitet.

Takođe, dolaskom u naš gift shop možete videti neke gotove radove i poklone, pa možda i dobiti ideju kako bi poklon trebao da izgleda na kraju.

U nastavku se možete saznati nešto više o našoj ponudi, poklonima koje štampamo i tehnikama koje koristimo kako bi vaši personalizovani pokloni izgledali upravo kako ste zamislili.

Ranije smo u prethodnom delu ovog teksta govorili o nekim predmetima na kojima se mogu štampati fotografije i drugi motivi i natpisi koje smatrate pogodnim. Tu se ubraja prilično veliki broj predmeta koje možete personalizovati, na primer majice, duksevi , podloga za miša, snežna kugla ili fotopuzzle.

Sve ovo je dostupno na jednom mestu, u našem Kreativnom studiju u Beogradu! Kreativni studio ima za cilj personalizaciju tekstila i predmeta po vašoj želji.

Foto poklone ne morate samo poklanjati dragim osobama, nešto možete zadržati i za sebe!

Ako imate savršenu ideju za majicu ili duks, mi ćemo Vam pomoći da ideju spovedete u delo, i „ponesete“ ponosno vaš jedinstveno dizajniran odevni predmet!

Važno je istaći i kojom tehnikom se štampa većina od pomenutih fotopoklona. Kod nas u kreativnom studiju u Beogradu se koristi pretežno sublimaciona štampa, ali i direktna kao i sito štampa ili štampa primenom fleks i flok (eng. flex i flock) folija.

Naravno, sve zavisi od materijala na kome se štampa, pa će tako foto jastuci ili šolje sa slikom biti štampani sublimacionom tehnikom, dok će se za dukseve i majice koristiti sito ili direktna štampa, ili možda flok i fleks folije.

Interesantno je da su fotopokloni postojali i da su se štampali i ranije. Međutim, izrađivale su ih samo foto radnje. Zahvaljujući razvoju i većoj pristupačnosti kako tehnologije, tako i cena izrade ovih poklona, sada ne morate tražiti foto radnje koje će to uraditi za vas.

U nastavku ćemo detaljnije govoriti o svim originalnim foto poklonima koje možete kreirati u našem kreativnom studiju.

Devojka u beloj majici sa natpisom

Svakako jedan od najoriginalnijih poklona koje možete kreirati, a koji vam zaista nudi neograničene mogućnosti, jesu majice i duksevi sa štampom.

Na ovim odevnim predmetima možete štampati bilo šta, od fotografija, različitih grafika, pa sve do natpisa i motivacionih poruka. Takođe, cena je veoma pristupačna, pa nema razloga zašto ne biste već danas odradili jednu majicu ili duks sa štampom. Kvalitet materijala na kojima se štampa je vrhunski, uvek najkvalitetniji i najfiniji pamuk jer se samo primenom takvih sirovina može garantovati kvalitet i postojanost štampe.

Kada je reč o slikama na platnu, ovakav poklon sasvim sigurno neće ostaviti nikoga ravnodušnim. Pre svega, samo platno, koje se još naziva i „kanvas“ (eng. canvas), donosi veoma jasnu štampu, izraženih i punih boja. Takođe, slike odrađene na platnu su veoma prijatne za ljudsko oko i veoma lepo izgledaju u enterijeru.

Još jedna pogodnost je to što možete veoma lako da štampate slike sa raznim efektima (npr. sepia), u različitim veličinama, i iz više delova, obično od dva pa čak i preko deset posebnih celina koje će činiti jednu sliku na zidu.

Štampa na šoljama je odličan poklon jer svi imamo omiljenu šolju iz koje volimo da pijemo. Ipak, personalizovana šolja je nešto drugo, jer može sadržati neke zajedničke fotografije, lepe uspomene, omiljene citate, zaista bilo šta što bi poklon učinilo originalnim i nesvakidašnjim.

Na šoljama se takođe štampa tehnikom sublimacije, i uvek na našim šoljama jer se sama tehnika izvodi na visokim temperaturama što može izazvati pucanje keramike. Korišćenjem naših materijala, to se neće dogoditi jer su ove šolje upravo namenjene štampi sublimacionom tehnikom.

Foto puzzle, odnosno foto slagalice su idealan poklon za svaku osobu bez obzira na uzrast. Štampom foto puzzle možete iznenaditi dragu osobu na jedan potpuno nesvakidašnji način, i zauvek sačuvati fotografije koje su vam drage.

Foto puzzle su dostupne u nekoliko različitih oblika, a mogu se po želji i uramiti i okačiti na zid. Najčešće se štampaju kao slagalice od 24 ili 48 delova, ali je moguće napraviti i više i manje delova, naravno sve u dogovoru sa klijentom.

Veoma popularni proizvod koji takođe spada u fotopoklone je i podloga za miša. Radi se tehnologijom sublimacione štampe i isključivo na našim podlogama koje su dostupne u nekoliko oblika. Mogu biti idealan poklon za nekoga ko se bavi gejmingom ili nekoga ko provodi dosta vremena za računarom.

Foto bukovi, odnosno posebni albumi sa slikama koje se nakon štampe koriče, predstavljaju jedan od najčešćih poklona koji se štampaju nakon svadbe. Jednostavno, dan venčanja je onaj dan kada ćete se fotografisati milion puta.

A da biste sačuvali one najbolje fotografije sa ovog posebnog događaja, i možda da biste ih poklonili određenim gostima, najbolje rešenje je kreiranje personalizovanih photobook-ova. Naravno, korišćenje photobook-ova nije ograničeno samo na svadbe, već se mogu i kreirati drugim povodom, na primer kod dečijih rođandana, krštenja i sličnih događaja koje organizujete.

Kada se radi o snežnim kuglama, ovi foto pokloni su veoma popularni i često se izrađuju oko značajnih praznika i datuma poput 8. marta, Nove godine, Dana zaljubljenih, rođendana i slično.

Prednost je to što kod nas možete odštampati bilo koju sliku, a mi ćemo je potom iseći u željenom obliku i ubaciti u kuglu ili srce. Na taj način dobijate originalan poklon koji će se sasvim sigurno razlikovati od drugih koje možete kupiti u bilo kojoj najbližoj prodavnici.

Odličan foto poklon za partnera ili za bilo koju vama dragu osobu jeste i foto jastuk. Kao i kod ostalih poklona, i na jastucima se mogu štampati najrazličitiji motivi i fotografije. U ponudi imamo nekoliko oblika kao što su srce, okrugli i kvadratni jasuci. Naravno, tu su i veoma popularni magični jastuci. Što se tiče dimenzija, standardne veličine su 35×35 cm i 40×40 cm.

Shopping Cart