Politika privatnosti

Ko smo mi?

Naša veb adresa je: https://digitalprint.rs/

Komentari

Kada posetioci ostave neki komentar na sajtu, mi sakupljamo podatke koji se nalaze u polju za unos komentara, kao i korisnikovu IP adresu, kako bismo lakše uočili spam.

Anonimno polje koje se pravi preko e-mail adrese se može slati servisu Gravatar koji proverava da li ga koristite. Gravatar politika privatnosti je dostupna na linku: https://automattic.com/privacy/. Nakon što se odobri komentar, Vaša profilna slika će biti vidljiva svim posetiocima, samo u službi dodatka na komentar.

Slike i video zapisi

Ako postavljate slike na naš sajt, izbegavajte one koje sadrže informacije o lokaciji (EXIF GPS). Posetioci sajta mogu da preuzmu i sačuvaju svaku sliku na koju naiđu.

Kolačići

Ako ostavite komentar na našem sajtu, možda ćete morati da ostavite svoje ime i e-mail adresu u kolačićima. Ovo se koristi zbog lakšeg korišćenja, kako ne biste morali da svaki put unosite podatke iznova. Ovi kolačići traju godinu dana.

Ubačeni elementi sa drugih sajtova

Sadržaj na ovom sajtu može da sadrži elemente sa spoljnih izvora (slike, video zapisi, linkovi…). Ti dodati elementi se ponašaju na način kao da ste zapravo posetili spoljnu vezu.

Ti sajtovi mogu da uzimaju informacije o Vama, kolačiće, uključe praćenje Vaših aktivnosti ili da prate Vašu interakciju sa dodatim elementima ako imate nalog na tim sajtovima.

Sa kim delimo Vaše podatke?

Ako zahtevate promenu lozinke, podaci o Vašoj IP adresi će Vam biti poslati na e-mail.

Koja prava imate u vezi sa svojim podacima?

Ako imate profil na ovom sajtu ili ste ostavljali komentare, možete da zahtevate sve informacije koje imamo o Vama na uvid. Takođe, možete da zahtevate brisanje svih podataka o Vama. Ovo ne uključuje samo one informacije koje smo u obavezi da zadržimo iz pravnih i bezbedonosnih razloga.

Kome šaljemo vaše podatke?

Komentari posetioca nekada budu viđeni od strane servisa za detekciju spam poruka. Ovo je automatski robotizovan servis.

Shopping Cart