COPY CENTAR

Dobrodošli na zvanični sajt „Digital Print“ copy centra u Beogradu!

Vaša potraga za uslugama štampanjakopiranjakoričenja je upravo uspešno završena! Na pravom ste mestu jer naš copy centar u Beogradu nudi sve ove, ali i mnoge druge usluge koje se tiču štamparske delatnosti.

„Digital Print“ je prepoznao vašu potrebu za kompletnom uslugom na jednom mestu onog trenutka kada smo rešili i razvili all-in-one copy centar kako bi vam uštedeli vreme i novac.

Naš copy centar u Beogradu nudi sve što će vam ikada biti potrebno, od pomenutih štampanja i fotokopiranja, preko skeniranja i na kraju dorade štampanog i kopiranog materijala.

Sve usluge možete sada pronaći na jednom mestu!

Glavni fokus jeste upravo na štampi i kopiranju, pre svega u formatima A4 i A3 koji se i najčešće koriste i upravo su takve usluge najtraženije. Dostupno je crno-belo štampanje i kopiranje kao i u boji.

Prosec se izvodi isključivo profesionalnom opremom, dakle vrhunskim štampačima i fotokopir mašinama tako da je kvalitet štampe/kopiranja i zadovoljstvo korisnika uvek na prvom mestu.

Osim pomenutih usluga, dostupno je i koričenje i skeniranje dokumenata u gore pomenutim formatima (A4 i A3). Sve što poželite, kod nas u copy centru u Beogradu je moguće odraditi, brzo i po povoljnim cenama. Ukoliko želite da saznate više o cenama naših usluga, molimo proverite naš cenovnik.

Najčešći formati papira

A3 (297x420mm) format, koji je duplo veći od A4 papira, se najčešče koristi prilikom izrade različitih crteža, tabela velikih dimenzija i dijagrama, postera, tehničkih crteža u mašinstvu kao i projekata u arhitekturi i građevinarstvu.

Stoga, najčešću potrebu štampe ovog formata imaju studenti i projektanti. Na svu sreću, od štampanja pa do završne grafičke dorade, sve je moguće odraditi jednim dolaskom u našu fotokopirnicu u Beogradu.

A4 (210x297mm) je, sa druge strane, poznat kao najčešče korišćen format papira koji se koristi doslovno svuda. On je ujedno i najpopularniji i najpoznatiji ISO format papira, kako iz „A“ kategorije, tako i svih ostalih („B“, „C“ i „D“). Njegova primena je široka, od kataloga, magazina, diplomskih i maturskih radova, zvaničnih dokumenata i pisama, pa sve do školskih svezaka. Dakle, koristi se svuda i u svakoj prilici.

Važno je napomenuti i da su takođe dostupne i usluge koričenja različitog tipa (spiralom, bilo metalnom ili plastičnom), završna grafička dorada štampanih i fotokopiranih materijala što podrazumeva njihovo koričenje i plastifikaciju, bigovanje, mašinsko sečenje i perforaciju papira.

Dakle, sve usluge koje će vam ikada biti potrebne od početka do kraja izrade, na primer, vašeg diplomskog ili maturskog rada, možete pronaći kod nas u fotokopirnici, i to na jednom mestu!

Shopping Cart