Podloga za miša

Podloga za misa sa imenom

Da li je vaša stara podloga za miša dotrajala? Da li je vreme za njenu zamenu i za razmišljanje o kupovini nove?

Ako su odgovori na gore postavljena pitanja „DA“, onda je zaista vreme da razmislite šta dalje u vezi vaše podloge za miša. U okeanu dodatne opreme za računare kao što su miševi i tastature, sve se više pažnje posvećuje i pomenutim podlogama. Jednostavno, sa neprestanim rastom i razvojem industrije računara i računarske opreme, logično je da dolazi i do veće potražnje za podlogama.

Pre svega, gejming industrija je jako uticala na to da svi shvate da su podloge za miševe itekako bitne i da nisu izmišljene tek tako, da služe kao ukras na radnom stolu. Naprotiv, upotreba podloge je korisna iz više razloga.

Kao prvo, podloga štiti vaš radni sto, tačnije završnu obradu drveta od habanja. Stoga, ukoliko ne želite ogrebotine i potencijalna oštećenja, pravo vreme je da nabavite jednu.

Drugi bitan razlog primene podloge za miša je ta što miš ima tendenciju da bolje radi na podlogama koje nisu reflektujuće. To je posebno bitno za gejmere i odziv koji miš ima u igri.

Kako bilo, bez obzira da li ste gejmer ili prosečan korisnik računara, podloga je potrebna i to je činjenica. Ali, pored svih tih serijski proizvedenih podloga koje možete kupiti u najbližoj prodavnici računarske opreme, nameće se pitanje: „Da li je moguće imati personalizovanu podlogu za miš?“.

Odgovor je da je to itekako moguće! Personalizovane podloge će dodati lični pečat i jedinstvenost vašem radnom prostoru. Sve što je potrebno jeste da nas posetite i naručite svoju novu podlogu za miša.

Želimo da naglasimo je da zahvaljujući štampi na poglozi za miša danas možete nabaviti jednu potpuno originalnu i drugačiju. Više o tome pročitajte u nastavku.

Podloga za miša sa štampomcena/kom.
Podloga za miša 23 x 20 cm - debljina 5 mm
890 din.

Štampa podloga za miša

Dakle, kao što rekosmo, personalizacija vaše nove podloge je moguća i to zahvaljujući sublimacionoj štampi.

Sublimaciona štampa je metoda koja je pre svega donosi visoko kvalitetne rezultate, postojanu štampu i fantastične i žive boje.

Sam proces se sastoji od izrade preslikača kao i njihove kasnije aplikacije na predmetu na kome se štampa. Važno je naglasiti da se koriste predmeti koji su prekriveni slojem sublimacijskog premaza ili su napravljeni od poliestera. Isključivo takvi predmeti se mogu koristiti u ovoj tehnici štampe i to je veoma bitan segment.

Podloge za miša su napravljene od kombinacije gume i poliestera, pa su kao takve idealne na sublimacionu štampu.

Preslikači koje smo malo ranije pomenuli se izrađuju procesom digitalne štampe, a kasnije se pod dejstvom toplote (toplotne prese) prenosi na podlogu na kojoj se štampa, tačnije na onu stranu koja je prekrivena poliesterom.

Rezultat ovog procesa jeste živopisna slika, sa čistim i jakim bojama, izraženih kontura, i visokog kvaliteta. Stoga, sublimacija predstavlja odličnu i cenovno pristupačnu tehniku za personalizaciju vaše nove podloge za miša.

Persolizovana podloga za misa

Podloge za miša sa slikom

Podloge za miša sa slikom su idealan poklon, bilo za vama dragu osobu ili poklon za vas same. Korisno je spomenuti da tehnika sublimacione štampe donosi mogućnost štampanja bukvalno bilo koje slike, natpisa, motivacione poruke, možda omiljenog lika iz igrice, itd. Dakle, mogućnosti su neograničene.

Svako ko provodi dosta vremena radeći na računaru svakako zaslužuje jednu personalizovanu podlogu za miša, pa to može biti pravi motiv za vas i ideja za sledeći poklon.

Podloga za misa sa slikom decko i devojka

Kao što smo rekli sublimaciona štampa obezbeđuje visoki kvalitet i postojanost otiska koji ostaje na materijalu i pruža otpornost na habanje. To znači da štampana podloga može biti pogodna čak i za zahtevnije korisnike kao što su gejmeri koji dosta više i intenzivnije koriste miš za razliku od prosečnih korisnika.

Što se tiče cena izrade ovakvih podloga za miša sa slikom, nećete morati da potrošite bogatstvo da dobijete jedan ovakav personalizovani i unikatan predmet. Cene su krajnje pristupačne i u visokoj meri usklađene sa kvalitetom štampe.

Ono što je pravilo kod nas je da mi obezbeđujemo materijal za rad, dakle podlogu, a vi birate dizajn. Radimo isključivo na našim podlogama koje su namenjene upravo sublimacijskoj štampi.

Podloge za miša su dostupne u dve debljine, od 3mm i 5mm što je standardna debljina kada je reč o proizvodima ovog tipa. Mnogi preporučuju upotrebu onih od 3 milimetra jer su nisu ni previše tanke, ali ni previše debele, već idealne za prosečne korisnike.

Osim toga, vredi napomenuti i da svaka podloga obezbeđuje da nema proklizavanja između nje i površine radnog stola kao i nesmetan rad miša. Stoga, mi vam stojimo na raspolaganju da vašu ideju pretvorimo u realnost!

Shopping Cart