Rokovnici-notesi

Notebook vas logo vas slogan

Još jedan segment celokupnog asortimana reklamnih proizvoda koje možete naručiti i odštampati kod nas jesu i reklamni rokovnici ili notesi.

Rokovnici predstavljaju grupu reklamnog materijala na kome se mogu štampati najrazličitiji promotivni motivi i detalji koje vi želite, a sve to po veoma pristupačnim i prihvatljivim cenama i u odličnom kvalitetu.

Notesi i rokovnici su, kao i ostali promotivni materijal koji se najčešće štampa, veoma pogodni kao simbolični znak pažnje i mogu se deliti kao poklon. Bez obzira da li je rokovnik kao poklon namenjen vašim poslovnim saradnicima, klijentima ili zaposlenima, sasvim sigurno ćete moći da pronađete veoma fine luksuzne i cenovno pristupačne modele koji će odgovarati ovoj prilici.

Plus, sigurno je da će vaš brend na taj način uvek biti vidljiv za radnim stolom tokom poslovnih sastanaka, ali i da će rokovnik pružiti funkcionalnost i imati namenu kod osobe kojoj ga poklanjate.

Jednostavno, rokovnici i notesi su obavezan deo „opreme“ i kancelarijskog materijala koji jedan poslovan čovek ima. Uvek je potrebno nešto zapisati, ostaviti belešku, podsetnik, pogledati raspored i slično. Stoga, štampom reklamnih rokovnika sigurno ne možete pogrešiti.

Sam izgled rokovnika može varirati jer u našoj ponudi postoji zaista veliki broj modela između kojih možete izabrati. To podrazumeva najrazličitije formate, boje i materijale od kojih su napravljene korice, a mogu se podeliti u nešto ekonomičnije i one luksuznije rokovnike i notese.

Što se tiče tehnike štampe, cena i detalja o ponudi koju mi nudimo, možete više o tome pročitati u nastavku.

Štampa na rokovnicima i notesima

Rokovnik sa logom firme

Kao što je ranije napomenuto, rokovnici imaju prilično široku primenu u svetu poslovnih ljudi, mada nema sumnje da bi svakome bilo drago kada bi dobio notes ili rokovnik za poklon.

Rokovnici i notesi imaju pre svega primenu prilikom zapisivanja nekih beleški, kreiranja rasporeda, podsetnika i sličnih stvari koje je bolje zapisati nego pamtiti.

Takođe, rekli smo da je moguće deliti ih kao veoma fine poklone koje će osoba koja ih prima sasvim sigurno koristiti u budućnosti.

Kada sve to uzmemo u obzir, sasvim sigurno je da je štampa rokovnika prava stvar za promociju jednog brenda ili kompanije, a u ponudi imamo veoma širok spektar modela i formata vrlo kvalitetnih rokovnika, notesa i planera različitih boja.

Interesantno je uzeti u obzir i takozvane EKO notese koji su relativno nova stvar na tržištu, a izrađeni su od potpuno ekoloških i biorazgradivih materijala, na njima se štampa eko bojama prihvatljivim za životnu sredinu, a otisak je u potpunosti istog kvaliteta kao i kod bilo kog drugog notesa, rokovnika ili planera.

Ukoliko ipak želite neki od standardnih, ekonomičnih ili ekskluzivnijih modela, takođe ih možete pronaći u našoj ponudi. Korice kod ovih su obično izrađene od kože ili eko kože, a svaki od modela je veoma kvalitetan, izdržljiv i spreman za dugotrajnu upotrebu.

Kada govorimo o procesu štampe, on upravo ovde počinje, nakon kreiranja grafičkog rešenja koje će se štampati na reklamnim rokovnicima.

Sledi izbor odgovarajućeg modela, naravno u odnosu na vaš budžet, ideje i želje kako bi konačni proizvod trebalo da izgleda.

Kada izaberete željeni model, na red dolazi i sama štampa, a moguće je odraditi je korišćenjem tehnike direktne UV štampe.

Ova tehnika se koristi i kod ostalih reklamnih proizvoda o kojima smo ranije pisali, a odlikuje je visoki kvalitet i postojanost otiska, sa izraženim i jasno vidljivim konturama grafičkog rešenja koje se štampa.

Interesantno, direktna UV štampa je otporna na vodu i vlagu, ali i UV zrake i druge atmosferske pojave i uslove. Moramo naglasiti i to da je kod nas moguće odraditi i neke od završnih grafičkih dorada koje se mogu primeniti na rokovnike. Tu se pre svega ističu zlatotisk, srebrotisk, ali i suvi žig, odnosno takozvani „blindruk“. Sve to može učiniti da odštampani rokovnici još bolje i ekskluzivnije izgledaju.

Cena štampe na rokovnicima

Štampa na reklamnim rokovnicima pruža veoma lak i jednostavan način da kreirate promotivni materijal koji će ostaviti utisak na one kojima ih dajete. Ranije smo rekli da je kod nas dostupna štampa u odličnom odnosu cena-kvalitet, a to svakako važi i dalje.

Konačna cena štampe na rokovnicima i notesima zavisi od nekoliko faktora. Pre svega, tu je izbor modela.

Jednostavno, ni jedna radnja koja se bavi štampom rokovnika ne pravi rokovnike sama, već ih naručuje. Ista situacija je i kod nas, tako da je cena samog rokovnika bez štampe prvi faktor.

Drugi faktor je tiraž koji se štampa, a najmanje što mi možemo pokriti jeste 10 komada. Manji broj od toga se ne štampa, dok se za veće količine obračunava popust.

Ukoliko se vrše dodatne grafičke dorade koje smo ranije pomenuli, onda i to ulazi u cenu.

Dakle, na cenu rokovnika se dodaje cena štampe, uz opcionalno umanjenje usled većeg tiraža, i nakon toga se formira konačna cena.

Ne zaboravite da nam pošaljete upit sa detaljima o vašem projektu, a mi ćemo se potruditi da vam odgovorimo u najkraćem roku! Sve kontakt informacije možete pronaći na našem sajtu.

Shopping Cart