Upaljači-Štampa

Upaljac sa stampom vas logo vas slogan

U grupu obaveznih reklamnih proizvoda koje biste trebali razmotriti za korišćenje u narednoj promotivnoj kampanji svakako spadaju i upaljači sa štampom tj. reklamni upaljači.

Upaljači su veoma popularni predmet na kome se štampa i koriste se u svrhe reklamiranja najrazličitijih stvari, pa tako prve na pamet padaju predizborne političke kampanje, bilo na lokalnom ili državnom nivou.

Naravno, upaljače sa štampom mogu naručiti i drugi ljudi, pre svega se tu misli na preduzetnike, vlasnike lokala, kafića, restorana, barova, itd.

Prednosti štampe na upaljačima su velike. Na primer, na reklamnim upaljačima se može štampati na obe strane. To znači da u startu imate više prostora i da možete da odštampate više podataka poput kontakt telefona, adrese, imena kompanije, logotipa, ili bilo čega drugog što smatrate idealnim za grafičko rešenje.

Pored toga, upaljači imaju dvostruku namenu, pa tako osim u reklamne svrhe, mogu poslužiti i kao odličan poklon, bilo za vaše poslovne saradnike, zaposlene, prijatelje ili klijente.

Kako bilo, u nastavku ćemo nešto više govoriti o štampi na reklamnim upaljačima, tehnikama koje koristimo u našem studiju u Beogradu, ali i o cenama upaljača sa štampom.

Upaljači sa štampom - reklamni upaljači

Kao što smo to ranije naglasili, upaljači sa štampom imaju najrazličitije primene i mogu se koristiti u promociji bukvalno bilo čega, od događaja (na primer, prilikom političkih izbora) pa sve do određenih kompanija, brendova, lokala i radnji.

Osim toga, svakome ponekad zatreba upaljač za paljenje cigarete, ili recimo vatre za roštilj.

To znači da, iako danas živimo u svetu u kome preovladavaju digitalne reklame, promotivni materijal poput upaljača još uvek ima svoje mesto u svetu marketinga.

Naravno, osim za štampu promotivnih motiva, upaljači mogu poslužiti i kao odličan poklon za vaše saradnike, zaposlene, klijente, i druge.

Česta je situacija da kompanije poklanjaju prigodne sitnice svojim zaposlenima uoči velikih praznika ili bitnih datuma. To su obično božićni i novogodišnji praznici, ili recimo godišnjica osnivanja firme, i slični važni datumi.

Jednostavno, bez obzira da li imate veliku ili malu kompaniju, otvarate novi lokal, kafić, bar, restoran, ili šta god, štampa na upaljačima je sada svima dostupna i cenovno i po pitanju izbora materijala na kome će se štampati.

Možete birati između metalnih i plastičnih upaljača koji su dostupni u različitim bojama i oblicima. Metalni su posebno pogodni kao luksuzan poklon, ali je i njihova cena viša u odnosu na ostale vrste.

Kod nas u radnji u Beogradu uvek dobijate najviše za uloženi novac. Odnos cene i kvaliteta je savršen, tako da nećete morati da potrošite čitavo bogatstvo na narednu reklamnu kampanju.

Upaljac sa stampom Digital print logo i slogan

Što se tiče štampe na reklamnim upaljačima, mi koristimo dve tehnike, a to su direktna UV štampa kao i dobro poznata sito štampa.

Obe tehnike ostavljaju izuzetno postojan i kvalitetan otisak na materijalu na kome se štampa, sa izraženim linijama i bojama, jasnim i preciznim logotipom, slovima i brojevima.

Jedina razlika u primeni sito, odnosno direktne UV štampe je pre svega u tiražu, odnosno veličini serije koja se štampa. Tako se UV štampa može koristiti i za manje i veće serije, dok se sito štampa preporučuje pretežno za veći broj komada jer je onda isplativija.

Kada se radi o minimalnom broju upaljača, obično radimo na količinu od najmanje 50 komada, koliko je zapakovano u jednom fabričkom pakovanju. Po potrebi, moguće je štampati i više desetina ili čak stotina komada reklamnih upaljača.

Cena štampe na upaljačima

Cena upravo zavisi od količine koju želite da štampate. Tako će sa manje tiraže cena biti veća, dok se za više desetina ili stotina komada na cenu uračunava popust.

Važno je naglasiti i činjenicu da na cenu utiče i tip i materijal od koga je upaljač napravljen. Tako je kod nas dostupna štampa i na plastičnim upaljačima sa kremenom, na plastičnim digitalnim upaljačima i naravno na luksuznim metalnim upaljačima koje smo ranije pominjali.

U zavisnosti od vašeg budžeta, možete se opredeliti za bilo koji od ovih tipova, a dostupni su najrazličitiji modeli u širokom spektru boja.

Tako će na primer cena štampe na plastičnim upaljačima logično biti jeftinija kada se uračuna i osnovna cena upaljača u konačnu cenu. S druge strane, metalni reklamni upaljači su sami po sebi skuplji, pa je i krajnja cena viša.

Ukoliko želite da saznate detaljne cene za vaš konkretan projekat štampe na upaljačima, uvek nas možete kontaktirati putem informacija koje možete pronaći na našem sajtu, ili nas posetiti lično u našoj radnji u Beogradu.

Spremni smo da odgovorimo na vaš upit u najkraćem mogućem roku, sa svim potrebnim informacijama i detaljnima koji vas interesuju!

Shopping Cart