O nama

Tehnicar stampe stampa na printeru i kontrolise stampu

Posvećeni smo ovom poslu od 2006 godine, a stečeno veliko iskustvo iz oblasti štampe omogućilo nam je da vam svu potrebnu uslugu pružimo ovde na jednom mestu.

U Beogradu 2021 godine otvaramo  Digital Print centar za štampu velikih i malih formata. Počinjemo kao „novo ime“, sa velikim znanjem i sigurni da će naš predan rad i kvalitet biti najveća preporuka.
Prepoznali smo kao najvažnije da saslušamo klijenta, damo savet, predlog, kako bi on dobio proizvod i uslugu koja mu je potrebna.

Kvalitetan proizvod i usluga a profesionalan ali prijateljski odnos sa Vama je naš prepoznatljivi znak, sada i u budućim godinama poslovanja.

Ko su korisnici usluga Digital Print Centra?

Bilo da ste građevinska firma koja štampa i koriči projekte ili ste osoba kojoj je potrebna štampa ličnih dokumenata naš Digital Print Centar stoji vam na raspolaganju!
Uspešno sarađujemo sa velikim i malim firmama, arhitektonskim biroima, opštinama, notarima, institutima, školama, fakultetima, studentima, agencijama i raznim drugim organizacijama. Sa svima onima kojima je potrebno kvalitetno i profesionalno štampanje, kopiranje ili neka usluga iz naše široke ponude.


Koje štampače koristimo, da li su profesionalni?

Da jesu, koristimo produkcione mašine, štampače za profesionalnu štampu, skeniranje i kopiranje. Ovo navode svi koji se bave štampom ili su veliki copy centar, zar ne?
Da li je to baš tako i da li je to najbitnije?
Ovo pitanje i ne treba previše da utiče na krajnjeg korisnika.
Kvalitet se ogleda u finalnom proizvodu i to je jedino na šta trebate Vi poštovani klijenti i dragi prijatelji da obratite pažnju.
Vaša ocena je konačna, jedina i najbitnija!

Shopping Cart