Reklamacije i zamene

Reklamacije i zamene personalizovanih proizvoda (štampa po želji).

Poštovani korisnici naših usluga, naši proizvodi se štampaju po vašoj želji i ulažemo velike napore da budete zadovoljni.

Ako poručujete majice i dukserice,molimo Vas da pažljivo pogledate tabelu veličina i uporedite je sa Vašom odećom kako bi bili sigurni da vam odgovara.

Ako i dalje niste sigurni posetite nas u našoj radnji u Beogradu gde možete isprobati veličinu i uverili se u kvalitet odeće kao i svih ostalih proizvoda koji se nalaze u ponudi.

Ukoliko poručujete personalizovanu štampu na predmetima ( vaš lični motiv, slika, tekst, poruka, slogan) povraćaj reklamacija i zamena takvog proizvoda nažalost nije moguća.

Ukoliko se ne slažete sa ovim gore navedenim uslovima nemojete poručivati putem ovog web sajta.

Molimo Vas da razumete da takve proizvode ne možemo ponuditi nikome drugom.

Reklamacije i zamene ostalih proizvoda (gotov dizajn u našoj ponudi).

Zamena proizvoda je moguća 14 dana od trenutka preuzimanja poručenog proizvoda od strane kupca istog (u slučaju slanja proizvoda obračunava se period od trenutka dostave naručiocu na kućnu adresu).

Zamena i vraćanje je moguće ukoliko proizvodi nisu nošeni i oprani.

Troškove dostave zamene i vraćanja snosi kupac.

U slučaju naše greške poslatog pogrešnog proizvoda ili felera na proizvodu, troškove vraćanja snosi Digital Print ( samo ukoliko se za vraćanje koristi Postexpress kurirska služba).

Zamena i vraćanje su mogući sa popunjavanje odgovarajućeg obrasca. Obrazac možete preuzeti lično u našoj poslovnici ili ga možemo poslati na mejl.

Shopping Cart