Dostava

Poštovani naručioci, ulažemo veliki trud da vaše poružbine realizujemo u najkraćem mogućem roku.

Vaša porudžbina će biti poslata u roku od najranije 1 (jedan) radni dan do najkasnije 7 (sedam) radnih dana od trenutka pismenog prijema porudžbine.

Prosek za slanje porudžbine je u proseku 3 (tri) radna dana.

Ukoliko je vaša porudžbina hitna kontaktirajte nas preko mejla sa tom informacijom kako bi probali da je stavimo u prioritetne ako za to ima mogućnosti.

Rok isporuke kurirske službe je uredjen prema njihovoj politici. Porudžbine šaljemo kurirskom službom Postexpress sa naznakom danas za sutra do 19 h. Slanje drugom kurirskom službom moguće je na zahtev ukoliko je ta realizacuja u datom trenutku moguća.

Slanje kurirskom službom se vrši isključivo u unutrašnjem saobraćaju Države Srbije.

Nismo ni u kom slučaju odgovorni za kašnjenje u isporuci kurirske službe kao i za više naplaćenu poštarinu od strane kurira. Molim vas da proverite njihov važeći cenovnik http://www.postexpress.rs/struktura/lat/cenovnik/cenovnik-unutrasnji-saobracaj.asp kako bi bili sigurni u cenu njihove usluge.

Troškove isporuke naplaćuje kurirska služba prema njihovom cenovniku i formira se prema težini paketa.

Odgovornost za oštećenje u transportu snosi isključivo kurirska služba i reklamaciju za oštećenje podnosite direktno njima. Savetujemo da odmah po prijemu paketa utvrdite stanje sadržaja( ukoliko je moguće pred njihovim kurirom). Ovo obavezno uradite ukoliko primetite da je paket na bilo koji način oštećen i ako ste poručili ono što se može polomiti u transportu.

Dostava paketa kombi se krece prema mapi

 

Odbijanje prijema paketa:

Ukoliko je paket vidno oštećen a kurir odbije da pred njim otvorite paket, slobodni ste da prijem paketa odbijete. Vaša obaveza je u tom slučaju da nas obavestite putem mejla digitalprintbeograd@gmail.com o nastalim okolnostima.

Iako ulažemo napore da porudžbine šaljemo u naznačenom roku, neka kašnjena su ponekada neizbežna usled raznih nepredviđenih okolnosti. U tom slučaju nismo odgovorni za kašnjenje i posledice koje će se tom prilikom eventualno nastati.

Ako želite da znate status Vaše pošiljke možete zatražiti tu informaciju putem mejl adrese digitalprintbeograd@gmail.com

Shopping Cart